Marcels badkamers

Marcels ideeën, waar ieder huis mee verrijkt wordt.

U wilt een bijzondere badkamer, nieuw gebouwd of fris gerenoveerd. Of u zoekt een exclusieve wand- of vloerafwerking voor keuken of woonkamer. Een speciale afwerking voor een meubel in woon- of badkamer, keuken of misschien wel in de tuin. Voor dit en nog veel meer is Marcels badkamers het juiste adres.

Volg de bijzondere ideeën en creaties van Marcel Louws, de man achter Marcels badkamers. Maak uw eigen ideeën werkelijkheid door ze met hem te delen en ze daarna samen uit te werken. Kijk mee naar de mooiste projecten met douches, kranen en douchesystemen. Ervaar waar u onze producten, bij u in de buurt, live kunt beleven. Voor ieder perfect project staat een goed idee. Laat u inspireren!

Marcel Louws, al 10 jaar de man achter Marcels badkamers. Specialist in decoratief stucwerk en badkamers. In 1993 begonnen als metselaar, stucadoor en tegelzetter waarna hij overstapte naar de bewerking van natuursteen. Sinds 1996 gespecialiseerd in badkamers en daarna begonnen als zelfstandig badkamerspecialist. Vanaf 2006 heeft hij zich met succes toegelegd op pleisterwerk als tadelakt en betonciré.

Inmiddels heeft hij ruime ervaring in het ontwerpen, bouwen en renoveren van badkamer, douche en toilet. Ook het werken met tadelakt, betonciré en andere decoratief stucwerk kent voor Marcel geen geheimen meer.

Marcels werkwijze

Door een creatief ontwerp blijken er vaak meerdere keuzes gemaakt te kunnen worden met de indeling van uw badkamer. Zo kan deze aanzienlijk vergroot worden door het uitbreken van een wand of het plaatsen van een dakkapel. Het is zelfs mogelijk om uw badkamer te verplaatsen naar een geheel andere ruimte.

Wanneer u uw badkamer wilt veranderen is het belangrijk u vooraf te laten informeren over de mogelijkheden. Dit kan het beste bij u thuis besproken worden. Nadat we alles met u hebben doorgenomen, maken wij een ontwerp waarop u in één oogopslag alle mogelijkheden kunt zien. Wanneer u vooraf een wensenlijst samenstelt, dan kunnen wij dit met u bespreken en in het ontwerp meenemen.

Met de online aangegeven opties kunt u uw wensenlijst vooraf samenstellen. De PDF bestanden zijn wensenlijsten die u hierboven kunt downloaden.

Verbouwen geeft altijd wat overlast in het huishouden. Om het ongemak voor u zo klein mogelijk te maken verhuurt en plaatst Marcel  tijdelijke douches. Makkelijk aan te sluiten en vrijwel overal te plaatsen waar er een afvoer in de buurt is.

En tijdens het verbouwen wordt er gebruik gemaakt van een luchtfilter om zo min mogelijk stof te verspreiden. Beter voor u en beter voor Marcel! De video van Airbo Aircleaner geeft meer informatie hierover.