Betonlook / Concrete

De kalk gebonden vloer-, wand- en meubelafwerkingen hebben een stoer en uniek uiterlijk waarbij de kleurnuance en structuur tijdens het aanbrengen worden bepaald. Deze concrete zorgt voor een stoere impuls in uw interieur en combineert stijlvol met andere prachtige materialen als steen, hout, keramiek en staal. Door het naadloze en natuurlijke karakter creëert u een pure sfeer. Betonlook, concrete en betonciré zijn naadloos aan te brengen, slijtvast en onderhoudsarm!

We ervaren dat er steeds meer vraag ontstaat naar betonlook meubelen in badkamers, keukens en hotels, winkels. Echter beton is zwaar, heeft een lange droogtijd en is maar in een beperkt aantal kleuren uit te voeren. Concrete is hiervoor de oplossing omdat het materiaal op vele ondergronden zoals mdf, wedi, gipsplaat, volledig droge pleisters en cementdekvloeren, etc. is aan te brengen en hierdoor lichtere constructies te realiseren zijn. Kleurkeuze is een zeer groot goed en ook de glansgraad van mat tot glanzend maakt dat een ieder zijn stijl is uit te voeren.

Metaal look

Verbluffend mooie metaalafwerkingen voor interieurs en exterieurs. De afwerkingen zijn niet te onderscheiden van echte oxiderende materialen die door natuurlijke verwering zijn ontstaan. Ook zijn er uitvoeringen in zilver en goudtinten met speciale look. Interessant om toe te passen in prestigieuze hotels, showrooms, op meubels en kunstwerken. Komt ook prachtig uit de verf op de ombouw van een haard, of wand- dan wel erfafscheiding in de tuin. Ook in een variant toe te passen als afwasbare pleister voor achter de kookplaat of in de douchehoek.

Ondergronden waarop ze onder andere toegepast kan worden zijn; volledig uitgehard pleisterwerk, gipsplaten, hout, mdf, bestaande minerale en synthetische verflagen.

Glanspleister

Italiaans / Venetiaans stukwerk, marmerpleister en glanspleister zijn de meest gladde wandafwerkingen die je je maar kunt voorstellen. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, zowel in één toon als in meerdere door elkaar. Als je dit een keer gezien en gevoelt hebt, wil je niet meer anders!

Je hebt de keuze uit de mooiste kleurencombinaties, hierin kunnen zelfs sjablonen in opgenomen worden. Wij hebben ze hoogglanzend, of gewaxt. Ze zijn toe te passen op wanden en plafonds.

Ook in de douche of stoomdouche passen wij ze toe, waarbij niet alleen de glanspleister zelf, maar de totale systeemopbouw zorgt voor de waterdichtheid van het product. Goed toe te passen als alternatief voor tegels. Het gemak van voeg en kitloze wanden die super glad worden afgewerkt. Uw eigen Welness thuis, geïnspireerd door de zuidelijke sferen.

Stone

Stone is een afwerking waarbij de wanden een (kalk)steen uiterlijk aannemen. De Stone kan in haast alle kleuren worden uitgevoerd, waarbij de toevoeging aan de kalkpleister zorgt voor dit prachtige resultaat. Zowel donkere als lichtere kleuren geven een prachtig resultaat.

Wanneer de afwerking in de basis gereed is, heeft deze een open structuur, vergelijkbaar met zachte kalksteen soorten. Decoratief wordt deze dan enkel geïmpregneerd en behoud zo zijn open structuur, maar wordt ze toegepast in een badkamer of keuken, dan is het raadzaam de oppervlakte te verzegelen. De verzegeling zorgt in dit geval voor de

waterdichtheid, afwasbaarheid en vlek bestendigheid. Zo kan ze dan ook toegepast worden in badkamers en keukens.

Wij passen dit veel toe op ondergronden die een rijke uitstraling van natuursteen wensen, maar niet in zwaar natuursteen kan worden uitgevoerd.

Zeer groot voordeel van de Stone is dat ze naadloos werkt en vaak veel voordeliger is dan kalksteen of andere Stone soorten.