Stoomdouche

Het plafond van uw stoomdouche maken wij voor u op maat.
In uw verlaagde plafond heeft u tevens de volgende opties:
• regendouche
• gekleurd licht
• speakers aangesloten op IPod
• ventilatie

Met een stoomdouche ervaart u de weldaad van stoom en voelt u zich na afloop ontspannen en voldaan. Maar naast dat u geniet van de stoom, is een stoomdouche natuurlijk ook gewoon een overheerlijke douche voor dagelijks gebruik.

Wij werken met het Modulair Stoom concept van Cleopatra. U bepaalt zelf hoe uw ideale wellness ruimte eruit komt te zien. Met losse componenten ontwerpt u uw eigen stoomdouche afgestemd op uw ruimte en uw specifieke wensen.

Een stoomdouche is een afgesloten ruimte. Dit heeft grote voordelen ten opzichte van een ‘open’ inloopdouche. Zo blijft het water binnen de doucheruimte en blijft de rest van uw badkamer droog. Daarnaast zorgt een afgesloten ruimte voor meer warmte wat voor meer comfort zorgt tijdens het douchen. Maak van uw douche een stoomdouche en u kiest voor het beste.

Bij stoomtechniek heeft u twee mogelijkheden: de stoomgenerator in de douche plaatsen of daarbuiten. Dit kan eventueel met een geurstof zoals eucalyptus of lavendel.

Wij kunnen uw douche verder uitbreiden met een waterval, een dompeldouche of een sunshower. De sunshower werkt met UV stralen en geeft u in een paar minuten een egale, bruine tint. Enkele modellen van de Sunshower zijn uitgerust met infraroodstralers, die uw lichaam opwarmen. Spieren en gewrichten blijven hier soepel bij. Infraroodstralers zorgen bovendien voor een goede doorbloeding.

WELLPOOL

Het bad speelt nog altijd een belangrijke rol bij het badkamer ontwerp. Het moet passen in uw design en aan uw wensen voldoen. Daarnaast biedt een bad de mogelijkheid om tot rust te komen en te ontspannen. Het nemen van een bad kan een moment voor uzelf zijn, waar u wat meer tijd voor u zelf neemt. Echter, met één druk op de knop beleeft u ook een unieke wellness ervaring. Geniet van masserende waterstralen, of creëer uw eigen bubbelbad. De whirlpoolsystemen zijn los van elkaar of gecombineerd verkrijgbaar.

Met licht in het bad zelf brengt u een vleugje extra sfeer tijdens uw badritueel. Zo kunt u  kiezen voor gekleurd Led-verlichting of wit halogeen. Wilt u uw favoriete televisieserie niet missen? Met een waterproof flatscreen kunt u zelfs in bad op uw gemak televisie kijken.

De inrichting van een huis weerspiegelt de persoonlijkheid van de bewoners. Mensen geven een woon- of slaapkamer het liefst precies die sfeer waarin ze zich aangenaam voelen. Zo willen we ook graag dat de badruimte een oase is waar u helemaal tot uzelf kunt komen.

STOOM / DOUCHECABINE

Het totaalbeeld is nog completer wanneer ook de stoom/douchecabine in dezelfde stijl wordt uitgevoerd als de rest van de badkamer.
De nieuwe WellSpring inbouwcabine van Cleopatra maakt dat mogelijk. Deze is leverbaar met wanden die speciaal geschikt zijn om tegelwerken stucwerk zoals tadelakt of beton ciré op aan te brengen. De cabine is volledig te integreren in uw badkamerontwerp. Zo ontstaat in de badruimte een perfecte eenheid van stijl.

Afgezien van de wanden is de WellSpring uitgevoerd in acryl.  Het voordeel hiervan is dat de comfortabele zitplaatsen de warmte aannemen van de huid. Bovendien is het gladde, egale oppervlak eenvoudig te reinigen en dus hygiënisch.

Cleopatra is de Nederlandse producent (sinds 1966) van luxe & hoogwaardige wellness producten, zoals baden, whirlpools en stoom-/douchecabines. Geïnspireerd door water en gericht op de ontspannings- behoefte van de consument.
Al onze producten worden in eigen huis geproduceerd en onderworpen aan een uitvoerige kwaliteitstest. Onze passie voor het product en onze jarenlange ervaring vormen de basis voor kwaliteit en duurzaamheid van de Cleopatra producten.